the writer.

tumblr_inline_o11lq5urzi1ss4qgy_540

who’s there?

.

well, hi there! nice to meet you too!

.

Just call me Amer. 95-liner. INFP. Part-time college student, full-time writer.

An observer and space-lover.

90% introvert, 10% of I-don’t-really-like-to-meet-people.

Socializing is not really my forte, but I’ll try my best if you also try to respect me in the first place.

Soย don’t worry, I won’t bite, though!

.

6 comments

  1. hi there too, kak amer ehehe
    Akhirnya, abis mondar mandir cari kolom komen ketemu juga ehe
    Aku mau minta ijin buat ngubek-ngubek blog kakak. Ijinin yah, kak ^_^ soalnya aku sengaja nyari blog punya kakak, aku search langsung pake google loh kak, kurang niat gimana coba?!? Eh, kok aku jadi sok kenal gini, yah.
    Sorry, ehehehehe ๐Ÿ˜€
    Buat perkenalan biar resmi aku Ri dari garis 98, salam kenal kak.
    Eh, ada lagi. Aku mau buat pengakuan, kayaknya aku pernah baca fanfict kakak tapi nggak komen, ehehehehe sorry ๐Ÿ˜€
    Udah, ya, kak bye bye
    Nice to meet you
    Nice to know you
    Nice! Nice! Aju Nice!
    Ps. Maaf aku sok akrab, karena emang udah dari sononya kayak gini ๐Ÿ˜€

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s